Wednesday, July 28, 2010

Dah settle :)

Hai semua..
semalam mama dah poskan kesemua hadiah2 pemenang guna pos laju... :)
1. mama minta maaf lagi sekali sebab lambat sangat pos hadiah2 tu ye.
2. mama minta maaf juga kalau hadiah yang diberi x setimpal dengan apa yg kalian bayangkan
3. mama harap lepas ni, followers mama jgn la tinggalkan 'lawatan' ke JJC mama ye..
4. mama akan cuba memberikan yang terbaik buat anda semua...
5. dan harapan mama... moga ukhwah yg terbina ini... kekal buat selamanya
InsyaAllah :D
"together we support handmade stuffs"
luv,
JJ admin aka mamaeja

7 comments:

  1. mama eja,

    hadiah dah sampai tadi..terima kasih ye..cantik baju untuk aleesya tu..nanti kita tunjuk model pakai baju tu ye..btw,10q coz bagi byk hadiah..

    ReplyDelete
  2. hai ummi eisya...

    waahhh , so glad bila tau adiah dah sampai :) harap2 muatla ye... kalau terbesar sikit boleh simpan kan... hehehe nant send gambar aleesya pakai baju tu ye... jadi JJC lil' model....

    harap2... terus continue jadi jjc fan ye :D

    ReplyDelete
  3. ibu batrisya : maaf ye kalau ada yg x berkenan di hati... insyaAllah lain kali hadiah2 nye best2 belaka... :D

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Hadiah kita dah sampai...
    Thanks ye..suka sangat2...
    Lain kali awak buat contest, saya nak join...hehehhehe :P

    ReplyDelete
  5. mama zharfan : eh x sampai lagi ek... on the way la tu :) dah sampai nant inform ye..

    widurisha : suke ke? i pun suke.. hihih :p yup, insyaAllah kalau i wat contest lagi... jemput la join ye :D

    ReplyDelete

JJC notes :

Meet us every 1st weekend of the month at Amcorp Mall flea market!